Categories
Uncategorized

Како Коронавирусот влијае на психолошкото здравје?

Моментално се соочуваме со пандемија на корона вирусот кои за одредени групи на луѓе може да биде опасен по живот. Самоизолација, карантин за патници, изолација и останување во домот во тек на оваа епидемија, мерки кои имаат цел превенција на ширење на заразата и оптеретување на здравствениот систем каде голема улога зазема психолошката димензија како…

Leave a Reply

Your email address will not be published.