За платформата

Се чувствувате анксиозно, депресивно? Има навики од коишто сакате да се одвикнете, но не знаете како? Постојано сте под стрес или можеби имате проблеми со спиењето? Менталното здравје е од фундаментална важност за нормално функционирање во секојдневието. Научно е докажано дека вербализирањето на вашите чувства игра огромна улога за одржување на истото. Разговор со лиценциран. Се чувствувате анксиозно, депресивно? Има навики од коишто сакате да се одвикнете, но не знаете како? Постојано сте под стрес или можеби имате проблеми со спиењето? Се чувствувате анксиозно, депресивно? Има навики од коишто сакате да се одвикнете, но не знаете како? Постојано сте под стрес или можеби имате проблеми со спиењето?

Услуги на платформата​

Разговор со психијатар

Групни сесии

Брачни сесии

Сесии за меѓусебна соработка

Разговор со психијатар

Групни сесии

Брачни сесии

Сесии за меѓусебна соработка

Разговор со психијатар

Групни сесии

Брачни сесии

Сесии за меѓусебна соработка

Наши психолози

Често поставувани прашања

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Како да изберам психолог кој најдобро ќе ме разбере?

Одговор

За секој од наведните доктори/психолози ќе биде наведено инфо во врска со нивната работа и искуство низ годините.

Задоволни корисници

„Користејќи го Е-психолог не лутам по потрага на соодветен психолог како и вообичаено. Полесно го наоѓам она што ми треба затоа што се водам по искуствата и евалуацијата на луѓе кои претходно разговарале со достапните психолози.“
„Посета на психолог е сосема во ред и на секој му е потребно. Оваа платформа овозможува надминување на ваквите предрасуди со овозможување дискреција. Нема ништо подобро од разговор со обучено лице во удобноста на вашиот дом.“
„Преферирам онлајн сесии од причина што можам да го контактирам мојот психолог во секое време, тогаш кога имам потреба..“
Previous
Next

Новости и совети

Е-психолог е онлајн платформа во Македонија која нуди психичка поддршка на граѓаните.

За МојПсихијатар

Е-психолог е онлајн платформа во Македонија која нуди психичка поддршка на граѓаните. Тие, преку некој од смарт уредите, би можеле да побараат онлајн сесија со некој од најдобрите македонски психолози.

Благодарност

Голема благодарност до Владата на Р. С. Македонија за пружената помош при создавање на оваа платформа. Нивната исклучителна посветеност при помош на граѓаните како индивидуи, како и сите останати целни групи, синдикати, комори, здруженија, придонесоа за создавање на веб платформата Е-Психијатар.