Categories
Uncategorized

Како да ја одржите психичката благосостојба за време на Коронавирусот?

За време на карантинот, создадете нова дневна рутина во која грижата за себе ќе ви биде приоритет. Може да се обидете да читате повеќе, да гледате филмови, да вежбате рутински, да пробате нови техники за релаксација или да научите нешто ново за кое вообичаено немате доволно време. Запомнете дека ваквата состојба е привремена. Обидете се…

Leave a Reply

Your email address will not be published.